Samsung Galaxy J7 Prime 2 incelemesi | En fazla satan telefon yenilendi!

May 02, 2019

Samsung Galaxy J7 Prime 2 incelemesi | En fazla satan telefon yenilendi!. King Of The Budget Phones: LG Stylo 4 VS Samsung Galaxy J7 Refine

Samsung Galaxy J7 Prime 2 incelemesi | En fazla satan telefon yenilendi! video duration 12 Minute(s) 42 Second(s), published by Hardware Plus on 24 06 2018 - 09:02:05.

Geçtiğimiz yıl ülkemizde en çok satan akıllı telefon ünvanına sahip Samsung Galaxy j7 Prıme 2 adını alan yeni versiyonuyla karşımızda
2017 yılında satış The Samsung Galaxy J7 smartphone offers outstanding performance and value
Here we'll show you how to remove and insert the SIM card and optional Micro .

Samsung J730 battery replace
If you want to know how to Fix Samsung Galaxy J730 Won't Charge - change the battery with a new replacement original what are you doing samsung Thank you all for the support more videos soon to come so be sure you're subscribed
Related videos: J7 Review: .

Geçtiğimiz yıl ülkemizde en çok satan akıllı telefon ünvanına sahip Samsung Galaxy j7 Prıme 2 adını alan yeni versiyonuyla karşımızda.

2017 yılında satış rakamları bazında en başarılı sonuçlara ulaşan model Samsung Galaxy J7 Prime olmuştu. Bu yıl ise Samsung, bu modelin ikinci sürümünü satışa sundu. Sundu sunmasına ama ne tasarımda ne de donanım bileşenlerinde büyük bir fark yok. En büyük fark ön kameranın 8 MP’den 13 MP’e terfi etmesi. Ayrıca bu sefer 16 GB yerine 32 GB’lık bir dahili depolama alanımız var. Ancak bunun dışındaki tüm özellikler, birkaç yazılımsal fark dışında birebir aynı.

Yekpare metal kasa ile birlikte siyah ve altın renk seçeneklerine sahip telefon, ne yazık ki yine microUSB bağlantısını kullanıyor. Bu fiyat segmentindeki birçok rakibinde USB Type-C olduğunu düşünürsek, keşke yeni modelde de daha güncel bir bağlantı görebilseydik.
Telefona ön taraftan baktığınızda home tuşuna entegre edilmiş bir parmak izi sensörü ve kapasitif tuşlar dikkat çekiyor. Yan çerçeveler yok denecek kadar az, ancak alt ve üst bölümde hatrı sayılır derecede bir çerçeveye yer verildiğini söyleyebiliriz. Bu ekranın 5.5 inç boyutlu olduğunu ve Full HD çözünürlük sunduğunu belirtelim. Ayrıca panel tipi önceki modelde olduğu gibi PLS TFT.
Gücünü Exynos 7870 Octa işlemcisinden alan telefonda Mali-T830 MP1 grafik birimi, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 256 GB’a kadar microSD kart desteği de unutulmamış. Bu donanım, günlük kullanım için Samsung Experience 9.0 arayüzüyle birlikte oldukça akıcı bir performans gösteriyor Ancak iş oyuna geldiği zaman üst düzey oyunlarda grafik birimi biraz yetersiz kalıyor. Örneğin PUGB Mobile’ı ancak düşük grafiklerde oynayabiliyorsunuz ve yer yer takılmalar da olmuyor değil.

Arka tarafında F/1.9 diyafram değerine sahip 13 MP’lik bir kamera ile gelen telefon, bu sefer ön tarafta da yine F/1.9 diyafram değerine sahip bir selfie kamerasıyla geliyor. Ön kamera güncellemesi sayesinde selfie performansı önemli derecede artmış. Ayrıca düşük ışıkta dahi çok daha düzgün fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.
Telefonun en güçlü olduğu nokta ise pil ömrü. 3300 mAh batarya ile gelen telefon, 1.5 güne varan bir pil ömrü sunuyor.
Sonuç olarak J7 Prime 2 modeli, ilk versiyondan çok da büyük bir fark sunmuyor. Yine pil ömrüyle öne çıkan telefon bu sefer başarılı bir ön kamera performansı da sunuyor. Ancak özelliklerine göre fiyatının biraz pahalı olduğunu söylemek gerek.

Other Video about Samsung Galaxy J7 Prime 2 incelemesi | En fazla satan telefon yenilendi!:

samsung galaxy j 4 problem ooh no samsung😤😤😤😭😭😭😠

samsung galaxy j 4 problem ooh no samsung😤😤😤😭😭😭😠

what are you doing samsung.

King Of The Budget Phones: LG Stylo 4 VS Samsung Galaxy J7 Refine

King Of The Budget Phones: LG Stylo 4 VS Samsung Galaxy J7 Refine

Thank you all for the support more videos soon to come so be sure you're subscribed
Related videos: J7 Review: .

Samsung Galaxy J7: Removing & Inserting the SIM Card and Micro SD Card (8 of 8) | Consumer Cellular

Samsung Galaxy J7: Removing & Inserting the SIM Card and Micro SD Card (8 of 8) | Consumer Cellular

The Samsung Galaxy J7 smartphone offers outstanding performance and value
Here we'll show you how to remove and insert the SIM card and optional Micro .

Samsung J7 Battery replacement

Samsung J7 Battery replacement

Samsung J730 battery replace
If you want to know how to Fix Samsung Galaxy J730 Won't Charge - change the battery with a new replacement original .

Previous
Next Post »
0 Comment