Samsung | Q6 ve Q7 QLED TV Kıyaslama

June 21, 2019

Samsung | Q6 ve Q7 QLED TV Kıyaslama. Best Samsung Flat 55” QLED 4K UHD 6 Series Smart TV 2019

Samsung | Q6 ve Q7 QLED TV Kıyaslama video duration 4 Minute(s) 13 Second(s), published by Samsung Turkiye on 19 11 2018 - 13:35:49.

Samsung QLED TV serisi 4K TV'ler, Quantum Dot teknolojisi ile renklerin daha gerçekçi ve parlak bir şekilde görülebilmesini sağlıyor
Samsung'un en yeni TV In this video we take a closer look at the brand new Samsung Q70R QLED series
For this video we used the QN65Q70R
Abt Electronics is one of the largest .

Samsung has unveiled its new 2019 flagship lineup of 8K QLED TVs, namely the Q950R series, offering screen sizes from 55 inches all the way up to a massive In this video we take a closer look at the brand new Samsung Q70R QLED series
For this video we used the QN65Q70R
Abt Electronics is one of the largest Get it here from with 50% OFF: https://amzn.to/2LErsV2 Get it here from with 50% OFF: https://amzn.to/2LErsV2 Get it here from with 50% OFF: .

Samsung QLED TV serisi 4K TV'ler, Quantum Dot teknolojisi ile renklerin daha gerçekçi ve parlak bir şekilde görülebilmesini sağlıyor. Samsung’un en yeni TV modelleri arasında yer alan Q6 ve Q7 serisi QLED TV 4K akıllı televizyonlar hem teknolojik hem de ergonomik olarak en güncel donanımları üzerinde taşıyor. Her iki modelde de bulunan QHDR Elite ve HDR 10+ görüntü özellikleri, gerçek yaşamı simüle ederek aydınlıktan karanlığa daha gerçekçi bir görüntü deneyimi vadediyor. Anlık görüntü sekansları için dinamik ton haritası oluşturan QLED TV modelleri, aynı karede yer alan karanlık ve aydınlık tonları otomatik olarak optimize ediyor ve olabilecek en verimli renk tonlarının alınabilmesini kolaylaştırıyor. Her iki modelde de bulunan Quantum Dot teknolojisi sayesinde ekranın tamamında dinamik bir görüntü kalitesi elde edilebiliyor.

Samsung Q6, HDR 1000 NIT parlaklık seviyesi sunarken Samsung Q7, HDR 15000 NIT gibi oldukça yüksek bir parlaklık seviyesine ulaşıyor. Bu sayede hem gece hem de gündüz sorunsuz bir şekilde televizyon izlenebiliyor. Quantum Dot QLED TV ekrana yansıyan görüntülerin belli bir piksel üzerinde kalmadan dinamik bir şekilde yer değiştirebilmesi, ekran yanması veya sabit görüntü izleri gibi sorunları da ortadan kaldırıyor. Yeni nesil Quad Core işlemci ve Tizen işletim sistemi ile gelen her iki model de hız ve performans olarak sınırları zorluyor. Q6 ve Q7 QLED TV modelleri, akıllı kumanda ile pratik bir şekilde ve sezgisel olarak kontrol edilebiliyor. Akıllı kumanda üzerinden menülere ve içerik sağlayıcılarına da kolayca erişilebiliyor. Bluetooth destekli kumanda sayesinde başka herhangi bir kumandaya ihtiyaç duymadan televizyona bağlı tüm cihazlar hızlıca yönetilebiliyor. Sesli komut sistemi ile televizyonun temel fonksiyonlarını zahmetsizce kullanabilmek de mümkün oluyor.

Çatal ayak şeklinde tasarlanan Samsung Q6 TV’nin standı, televizyonun ince ve Premium görünümünü kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Samsung Q6 üzerinde yer alan kablolar çatal ayak üzerinden TV standının arkasına gizlenebiliyor. Metal gövdeli T tipi ayaklara sahip olan Samsung Q7 de tasarım anlamında Q6’dan geri kalmıyor. Samsung Q7 ile gelen One Connect kutusu, kablo derdi olmadan 15 metreye kadar bağlantı seçeneklerini yönetebilmenize imkân tanıyor. Görünmez bağlantı kablosu, tek bir bağlantı kutusu üzerinden harici portları kontrol edebilmeyi mümkün kılıyor. HDMI, USB, Ethernet ve optik ses çıkışı gibi bağlantı noktaları tek bir optik kablo üzerinden ana bağlantı kutusuna yönlendiriliyor. One Connect kutusu ile TV arasında yer alan optik kablo, oldukça uzun olduğu için bağlantı kutusunu TV konsoluna ya da farklı bir bölgeye gizleyebilmek de kolaylaşıyor.

Samsung Q6 TV’leri 49, 55, 65 ve 75 inç ekran seçenekleri içinden, Samsung Q7 TV modellerini de 55, 65 ve 75 inçlik ekran seçenekleri içinden tercih edebilmek mümkün oluyor. Minimalist, elegan ve şık metal gövde tasarımı, her iki modelin de görünümünü kusursuzlaştırıyor. Samsung Q7 QLED TV özellikleri arasında yer alan dâhili duvar aparatı sayesinde televizyon neredeyse duvarla bütünleşebilecek bir yakınlıkta konumlandırılabiliyor. Samsung Q6 ve Q7 QLED TV modellerinin ortak özellikleri arasında bulunan Ambient Mode fonksiyonu ile televizyonu kullanmadığınız anlarda duvarınızı süsleyecek hoş bir arka plan seçeneği elde edilebiliyor. Karanlık bir ekran yerine duvarınızın fotoğrafını çekerek şeffaf ve fonksiyonel bir arka plan da oluşturulabiliyor. Cep telefonu ile entegre olarak çalışan Smart Things uygulaması sayesinde Ambiyans özelliklerini daha verimli bir şekilde kullanabilir, televizyonunuza bağlı olan akıllı ev aletlerini uygulama üzerinden kolaylıkla yönetebilirsiniz.
Samsung televizyonları yakından incelemek için tıklayınız:

Samsung QLED Televizyonlar:
http://spr.ly/samsung-qled-tvler

Samsung Premium UHD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-premium-uhdtvler

Samsung UHD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-uhdtv-ailesi

Samsung Full HD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-full-hdtv-ailesi

Samsung The Frame Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-the-frame-tv-serisi

Other Video about Samsung | Q6 ve Q7 QLED TV Kıyaslama:

Reviewing The Samsung Q70R Series QLED TV - QN65Q70R

Reviewing The Samsung Q70R Series QLED TV - QN65Q70R

In this video we take a closer look at the brand new Samsung Q70R QLED series
For this video we used the QN65Q70R
Abt Electronics is one of the largest .

Best Samsung Flat 55” QLED 4K UHD 6 Series Smart TV 2019

Best Samsung Flat 55” QLED 4K UHD 6 Series Smart TV 2019

Get it here from with 50% OFF: https://amzn.to/2LErsV2 Get it here from with 50% OFF: https://amzn.to/2LErsV2 Get it here from with 50% OFF: .

Reviewing The Samsung Q70R Series QLED TV - QN65Q70R

Reviewing The Samsung Q70R Series QLED TV - QN65Q70R

In this video we take a closer look at the brand new Samsung Q70R QLED series
For this video we used the QN65Q70R
Abt Electronics is one of the largest .

Samsung Q950R QLED TV Gains 8K/60fps HDMI 2.1 + 55" & 98" Sizes!

Samsung Q950R QLED TV Gains 8K/60fps HDMI 2.1 + 55" & 98" Sizes!

Samsung has unveiled its new 2019 flagship lineup of 8K QLED TVs, namely the Q950R series, offering screen sizes from 55 inches all the way up to a massive .

Previous
Next Post »
0 Comment