Samsung | NU8000 Premium UHD TV ve Q6 QLED TV Kıyaslama

November 10, 2019

Samsung | NU8000 Premium UHD TV ve Q6 QLED TV Kıyaslama. Test: Samsung QE55Q7FN 4K QLED TV

Samsung | NU8000 Premium UHD TV ve Q6 QLED TV Kıyaslama video duration 3 Minute(s) 46 Second(s), published by Samsung Turkiye on 19 11 2018 - 13:35:50.

Samsung NU8000 UHD 4K TV ve Samsung Q6 QLED UHD 4K TV
güncel donanımları, Premium özellikleri ve işlevsel detayları ile teknoloji tutkunlarının Samsung QN55Q7FN BEST BUY Amazon US - https://amzn.to/2RDIoga #Samsung #US #DigitalMarketing .

Samsung has unveiled its flagship 4K QLED TV for 2019 at its annual forum in Porto, namely the Q90R series
In addition to 65-inch (QE65Q90R) and 75-inch Tips for getting better picture quality on Samsung 2018 QLED TVs - demoed on QE55Q8D 55-inch Q8D TV
Calibration using SpectraCal CalMAN 2018 Ultimate Povoljniji od Q8 serije, Q7 će biti interesantan onima koji žele najbolje, ali uz par sitnih kompromisa
No, Q7 krije i par detalja koji su nam se dopali više od .

Samsung NU8000 UHD 4K TV ve Samsung Q6 QLED UHD 4K TV; güncel donanımları, Premium özellikleri ve işlevsel detayları ile teknoloji tutkunlarının beğenisini toplamayı başarıyor. Her iki modelde de Ultra HD ve HDR 10+ özellikleri bulunuyor. Yeni HDR teknolojisi sayesinde görüntü kalitesinden taviz vermeden canlı ve parlak renklere rahatlıkla ulaşılabiliyor. HDR, HDR Elite ve HDR 10+ özellikleri yüksek kaliteli HDR yayınlarında, en küçük ayrıntıları dahi netlik kaybı olmadan ekrana getiriyor. HDR 10+ özelliği, ekrana yansıyan her kareyi daha başarılı bir şekilde optimize ediyor. Bu sayede karanlık ve aydınlık görüntüler net bir şekilde ayırt edilebiliyor.
Şık tasarım detayları ve sıra dışı fonksiyonları ile Premium Ultra HD TV modelleri arasında yer alan Samsung NU8000 4K TV, Dynamic Crystal Color özelliği ile renklerin parlaklığını ve tonunu hızlıca keskinleştiriyor. Dynamic Crystal Color özelliği, benzersiz beyaz ışık saflığı ile renklerin canlılığını koruyabilmesine de yardımcı oluyor. Samsung NU8000 UHD TV geniş ekrandan hoşlananlar için oldukça esnek seçenekler sunuyor. Bu modeli 49, 55, 65, 75 ve 82 inç ekran seçenekleri içinden tercih edebilmek mümkün oluyor. Samsung NU8000 UHD TV’de yer alan Smooth Motion özelliği, üst düzey grafik detaylara sahip oyunları oynarken dahi yumuşak geçişler elde edilebilmesine olanak tanıyor. Hızlı etkileşim içinde ve minimum gecikme ile ekrana yansıyan görüntüler, oyun deneyimini kusursuzlaştırıyor.

Samsung’un QLED TV serisi içerisinde yer alan Samsung Q6, Q kontrast özelliği ile aydınlık ortamlarda dahi ekranın tamamının görülebilir olmasını sağlıyor. Renk ve parlaklık derecelerini otomatik olarak optimize eden Quantum DOT sistemi, ekrandaki görüntüleri olabilecek en gerçekçi şekilde dışarıya aktarıyor. 49, 55, 65 ve 75 inç ekran seçenekleri ile gelen yeni Samsung Q6 TV modelleri, kullanıcılara esnek seçenekler sunuyor. Quantum DOT teknolojisi ile göz dolduran yeni Q6 QLED TV, %100 renk hacmi ile ekranın tamamından maksimum verim alınabilmesine olanak tanıyor. Ekran yanması ve görüntü yapışmasına karşı tam 10 yıl boyunca Samsung garantisi altında olan QLED serisi TV’ler, uzun yıllar boyunca ve sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

QLED TV modellerinin ortak özellikleri arasında bulunan ambiyans modu sayesinde kapalı alanların görünümü interaktif bir biçimde değiştirilebiliyor. Q6 UHD 4K TV, aktif olarak kullanılmadığı zamanlarda geniş ve canlı bir tabloya dönüştürülebiliyor. İsteğe bağlı olarak, hazır arka plan seçenekleri veya fotoğraf albümünüz slayt formatında seçilebiliyor. Oldukça sıra dışı bir fonksiyon olan şeffaf arka plan özelliği ile duvar fotoğrafı çekildikten sonra TV’ye yüklenebiliyor. Bu sayede simsiyah bir ekran yerine çevreden tamamen kamufle olmuş ve şeffaf bir algı oluşturan fütüristik bir arka plan oluşturulabiliyor. Her iki 4K UHD TV modelinde de yer alan Smart Things uygulaması sayesinde evinizde bulunan tüm akıllı cihazları TV üzerinden kolayca yönetebilmek de mümkün oluyor.

Samsung NU 8000 Premium UHD TV çeşitlerinde T şeklinde metalik ayaklar bulunuyor. Samsung Q6 QLED UHD TV modellerinde ise tasarımı bütünleyen çift destekli çatal ayaklara yer veriliyor. Her iki televizyonun da ultra ince gövde yapısına ve şık ayaklıklara sahip olması kullanım ergonomisini önemli ölçüde artırıyor. Kablo kirliliğini ortadan kaldıran tasarım detayları, televizyonların daha sade ve zarif bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Tizen işletim sistemine sahip olan ve Bluetooth destekli tek kumanda ile kolayca kontrol edilebilen her iki Samsung TV modeli de pratik ve sezgisel bir şekilde kullanılabiliyor.
Samsung televizyonları yakından incelemek için tıklayınız:

Samsung QLED Televizyonlar:
http://spr.ly/samsung-qled-tvler

Samsung Premium UHD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-premium-uhdtvler

Samsung UHD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-uhdtv-ailesi

Samsung Full HD Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-full-hdtv-ailesi

Samsung The Frame Televizyonlar:
https://spr.ly/samsung-the-frame-tv-serisi

Other Video about Samsung | NU8000 Premium UHD TV ve Q6 QLED TV Kıyaslama:

Samsung QLED TV 2018 picture adjustment tips

Samsung QLED TV 2018 picture adjustment tips

Tips for getting better picture quality on Samsung 2018 QLED TVs - demoed on QE55Q8D 55-inch Q8D TV
Calibration using SpectraCal CalMAN 2018 Ultimate .

Test: Samsung QE55Q7FN 4K QLED TV

Test: Samsung QE55Q7FN 4K QLED TV

Povoljniji od Q8 serije, Q7 će biti interesantan onima koji žele najbolje, ali uz par sitnih kompromisa
No, Q7 krije i par detalja koji su nam se dopali više od .

Samsung QN55Q7FN FLAT 55” QLED 4K UHD 7 Series Smart TV*US* $ -1,49799

Samsung QN55Q7FN FLAT 55” QLED 4K UHD 7 Series Smart TV*US* $ -1,49799

Samsung QN55Q7FN BEST BUY Amazon US - https://amzn.to/2RDIoga #Samsung #US #DigitalMarketing .

Samsung Q90R 2019 Flagship 4K QLED TV Gets Ultra Wide Viewing Angle

Samsung Q90R 2019 Flagship 4K QLED TV Gets Ultra Wide Viewing Angle

Samsung has unveiled its flagship 4K QLED TV for 2019 at its annual forum in Porto, namely the Q90R series
In addition to 65-inch (QE65Q90R) and 75-inch .

Previous
Next Post »
0 Comment